Kokoustilat

Artteli vuokraa kokoustiloja yhdistyksille ja yhteistyötahoille. Kokoustiloihin on saatavilla videotykki, tietokone (päivävuokra) sekä bluetooth -kaiutin. Hintatiedot löytyvät Tilavaraukset ja hinnasto -välilehdeltä. Tilat varataan varausjärjestelmän kautta, jonne rekisteröidytään ensimmäisellä käyttökerralla. Kokoustarjottavat voi tilata Arttelin ensimmäisen kerroksen kahvilasta.

Tiesitkö, että talosta löytyy myös takkahuone ja sauna yhteisösi kokouksia, kehittämispäiviä tai illanviettoja varten. Lue lisää Arttelin takkahuoneesta ja saunasta!

Lisätietoja ja apua saat asiakaspalvelustamme: p. 050 452 1169 tai info@artteli-ry.fi

Monitoimitila POHJA, kellarikerroksessa soveltuu suuremmille kokouksille tai tapahtumille. Tilassa on myös teatterilava- ja valot. Tarkoitettu enintään 60 hengelle.
Yhteisötila KUULU, kellarikerroksessa. Kokkikerhot, kahvilatoiminta. Tarkoitettu enintään 32 hengelle.
Kokoustila AVOKAS, 2. kerroksessa tarjoaa kokoustilat 10 hengelle.
Kokoustila PISTOKAS, 2. kerroksessa. Monitoimitila, jossa pöytien järjestys muokattavissa. Soveltuu erityisen hyvin taide- ja askarteluryhmille. 25 hengen tila.
Kokoustila TOHVELI, 2. kerroksessa. Kokoustilaa 20 hengelle viihtyisän sohvaryhmän kera.
Tanssisali KORKO, 4. kerroksessa sopii sekä kokous- että liikuntatilaksi 40 hengelle. Tilassa stereot kaiuttimineen ja tekniikka kokouksia varten. Joogamattoja 10 kpl.
Takkatila SAAPAS, 5. kerroksessa soveltuu pienimuotoisille kokouksille sekä tapahtumille. Tilassa on viihtyisä ja mukava istuinryhmä, sekä muokattavia pöytäryhmiä. Tilasta löytyy pieni keittiö, takka ja sauna. Tilaan voi varata erikseen projektorin ja bluetooth-kaiuttimen.
Takkatila SAAPAS