Tilavaraukset & hinnasto

Alla olevasta linkistä voit katsella varauskalenterista vapaana olevia tiloja ja tehdä varauksen. Kuvia tiloistamme löydät täältä.

Varausjärjestelmän käyttö:

Varausjärjestelmän käyttö edellyttää kirjautumista. Luo tunnus täältä. Jos sinulla on kysyttävää tilavarauksista tai ongelmia järjestelmään kirjautumisessa, ota yhteyttä numeroon 050-4521169 tai lähetä viesti info@artteli.fi

Tee tilavaraukset täältä

Avaimen nouto:

Mikäli varauksesi on talon aukioloaikojen ulkopuolella, ota yhteys Artteliin ja sovi avaimen hausta ja palautuksista infopisteen työntekijöiden kanssa (Salhojankatu 42 / p. 050 452 1169).

Tarjoilut:

Mikäli tarvitset tilaisuuteesi tarjoiluja, ota yhteys Arttelin kahvila-myymälään: p. 050 348 4522

Kokoustekniikka:

Kokoustekniikka toimii ainoastaan VGA- ja HDMI-piuhalla. Piuha yhdistetään joko omaan tietokoneeseen tai Arttelin kautta vuokrattavaan tietokoneeseen. Huom: tekniikka ei tue Applen tuotteita eikä tabletteja tai älypuhelimia.

Kokoustiloissa löytyy videotykki, mutta infon videotykkiä voi vuokrata talon sisällä 5e/kerta/pvä, talon ulkopuolelle 10e/kerta/pvä.

Peruutusehdot:

Tuntivuokrattavien tilojen vuokrauksen voi peruuttaa veloituksetta 7 vrk ennen vuokrauspäivää. Alle 7 vrk ennen vuokrapäivää tapahtuneista peruutuksista veloitamme koko vuokrauksen hinnan.

Kuntosali:

Kuntosali on avoinna klo 12 eteenpäin ja sali suljetaan päivittäin puoli tuntia ennen talon sulkeutumista.

Tuntivuokrattavien tilojen hinnasto vuodelle 2019

Olemme selkiyttäneet ja yhdenmukaistaneet tuntivuokrattavien tilojemme hinnoittelua tulevalle vuodelle. Jatkossa hinnoittelumme vastaa paremmin keskenään hyvin erilaisien tilavaraajien tarpeita. Merkittävin muutos hinnoitteluun on kokonaan uuden hinnoitteluryhmän lisäys. Hinnoittelua on pyritty selkiyttämään myös entistä paremmin huomioimaan tilojen todelliset koko- ja varusteluerot. Vuoden 2019 hinnasto löytyy alla olevasta linkistä: 

Lisätiedot:

Infopalvelun yhteystiedot:

sähköposti: info @ artteli.fi

puhelinnumero: 050 452 1169

Infopiste on auki ma-to klo 9-19 ja pe 9-17

Huomioithan, että juhlapyhät ja -vapaat saattavat vaikuttaa talon sekä infopisteen aukioloaikoihin.