Kulttuuripaja Virta Torstai ohjelma

Aika: 12.9.2019 klo 10:00 - 17:00
Paikka: Kumppannuustalo Artteli

TORSTAIN OHJELMA

VAPAAN TYÖSKENTELYN AIKA klo 10.00 - 12.00

Kulttuuripajan oman tilan iso pöytä on vapaana omien keskeneräisten töiden tai uusien ideoiden toteutusta varten. Tervetuloa askartelemaan, bujoilemaan, maalaamaan, piirtämään, kirjoittamaan, kutomaan – mitä sitten haluatkin tehdä itsenäisesti ja omaan tahtiin, mutta saman pöydän ääressä toisten kanssa. Ei ilmoittautumista, tule vain. Kulttuuripajan oma tila 15.8.-12.9.

Näkokulmio- näyttelyn taiteilijoiden palaveri työskentelyajan ensimmäisellä kokoontumiskerralla 15.8.

MINIATYYRIMAALAUS klo 11.00 - 15.00

Jos miniatyyrien (figuurien ja pienoismallien) maalaus, rakennus ja kustomointi kiinnostaa, niin tässä kyseiseen puuhasteluun keskittyvä ryhmä. Ryhmään osallistuminen ei edellytä ennakkotaitoja, kiinnostus aiheeseen riittää. Ryhmän puolesta kaikille löytyy jotain maalattavaa, mutta myös omien figuurien, mallien tai vaikka pienien dioraamojen maalaus ja rakentelu on mahdollista. Tosin ryhmän maali-, väline- ja materiaalivarannot ovat rajalliset, mutta omaa välineistöä (ja maaleja/materiaaleja) voi toki ottaa mukaan. Ryhmätila Pistokas, 2.krs. 15.8.-12.9. (paitsi 5.9. ryhmätila Avokas 2.krs.)

LUOVUUSKANSIO/PORTFOLIO klo 12.00 - 15.00

Ryhmässä voit suunnitella ja valmistaa fyysisen, visuaalisen kansion tai muun muotoisen kokoelman omista luovuuden hedelmistäsi. Luovuuden lajisi voi olla esim. kuvataide tai käsityöt. Voit koota luovuuskansion omaksi iloksesi itseäsi varten, tai esim. harrastukseen tai työhön liittyvää tarkoitusta varten. Luovuuskansio toimii myös kätevänä vastauksena vaikeaan kysymykseen ”mitä sä teet?”.

Ensimmäisellä ryhmäkerralla kartoitetaan ja suunnitellaan, minkä kokoisen, muotoisen ja näköisen luovuuskansion juuri sinä tarvitset, ja tehdään lista työvaiheista ja tarvikkeista. Vertaisohjaaja hankkii tarvikkeet toiselle ryhmäkerralle.

Vertaisohjaaja avustaa ja tukee kaikissa mahdollisissa vaiheissa, esim. kansioon päätyvien töiden valinnassa, teosten tai tuotteiden valokuvaamisessa tai skannaamisessa, kuvien tulostamisessa tai teettämisessä, sivujen leikkaamisessa tai taittamisessa, tai missä vain, mitä tulee vastaan. Kulttuuripajan oma tila 15.8.-12.9.

TANSSIRYHMÄ klo 14.00 - 15.00

Tanssiryhmässä tutkimme uteliaasti erilaisia liikkumistapoja. Harjoittelemme myös lyhyitä tanssisarjoja musiikin tahtiin. Jokainen voi lähestyä harjoituksia omalla tavallaan, rauhassa tunnustellen tai villisti heittäytyen. Käveleminen ja paikallaanolokin voivat olla tanssia. Hyvät vaatteet ovat sellaiset, joissa olosi on mukava ja jotka joustavat liikkuessasi. Liukastumisten välttämiseksi tanssimme paljain jaloin, jarrusukilla tai sisätossuilla. Voit ottaa mukaan myös vesipullon. Tanssisali Korko, 4. krs 15.8.-12.9. Ryhmä ei kokoonnu 22.8.

KUNTOSALIRYHMÄ klo 15.00 - 17.00

Haluaisitko lisätä kehontuntemustasi, oppia uusia ja helppoja liikkeitä parantaaksesi lihaskuntoasi ja saada onnistumisen fiiliksiä liikunnasta? Tässä jaksossa Arttelin kuntosalilla jatkuu tiistaisin ja torstaisin Kulttuuripajan liikuntaryhmä, johon voi tulla mukaan kokenut tai kokematon liikkuja. Ilmoittautuessa kerro osallistutko vain tiistaina tai torstaina vai molempina. Ryhmän tavoitteena on lisätä kiinnostusta ja hauskuutta liikuntaan sekä omaan hyvinvointiin. Mukaan tarvitset vain mukavat, rennot vaatteet ja vesipullon. Kuntosaliryhmä kokoontuu myös väliviikkojen tiistaisin ja torstaisin. Pohjakerroksen kuntosali.