Tiedote: Artteli on kiinni 18.3.-13.4. ja supistaa toimintaansa 31.5. asti

16.3.2020

Johtuen koronavirusepidemiasta Kumppanuustalo Artteli suljetaan kävijöiltä 18.3.-13.4. ja lisäksi Arttelin toimintaa supistetaan toukokuun loppuun saakka. Alta voit lukea tarkemmat tiedot tämän vaikutuksista. Muuutokset ovat mahdollisia ja tiedotamme niistä uutiskirjeessä, verkkosivuilla sekä Arttelin somessa. Haluamme toiminnan supistamisella huomioida erityisesti sen, ettei virus leviäisi riskiryhmiin.

Kumppanuustalo suljetaan kävijöiltä 18.3.-13.4. ja tämän jälkeen on auki supistetuin aukioloajoin
Valtioneuvoston asettamien rajoitusten mukaisesti Artteli on päättänyt sulkea kumppanuustalon ovet kävijöiltä ajalla 18.3.-13.4. Pyrimme kuitenkin varmistamaan, että talon järjestöt löytävät Arttelin infopisteeltä Arttelin edustajan klo 9-16 välisenä aikana. Vastaamme myös infon puhelinnumeroon. Tiistaina 17.3. sekä 14.4.-31.5. kumppanuustalo on auki klo 9-17. Järjestöt kumppanuustalossa käyttävät tilojaan omien linjauksiensa mukaisesti, mutta pyydämme huomioimaan, että erityisesti ajalla 18.3.-13.4. kokoontumisten tulee olla pienempiä kuin 10 hengen kokoontumisia. Tämä pätee myös tuntivuokrattaviin tiloihin. Seuraamme tiiviisti viranomaisten ohjeita ja tiedotamme mikäli suunnitelmiin tai ohjeistuksiin joudutaan tekemään muutoksia.

Arttelin pohjakerros suljetaan
Arttelin kellarikerros suljetaan käytöltä toukokuun loppuun saakka. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että Yhteisötila KUULU, kuntosali ja biljardihuone poistuvat käytöstä. Kokoustila Pohjassa on mahdollista järjestää tilaisuuksia järjestäjän omalla riskillä (huomioiden ajalla 18.3.-13.4. valtioneuvoston asettamat rajoitukset). Pyydämme kokouksia tai muuta toimintaa järjestäviä yhdistyksiä tiedottamaan kävijöilleen, etteivät kävijät tule taloon flunssaoireisina.

Kumppanuustalossa ei järjestetä yleisötapahtumia
Linjaus koskee niin Arttelin toimintaa kuin yhdistysten toimintaa toukokuun loppuun saakka.

Hygieniasta pidetään hyvää huolta
Kumppanuustalon hygieniasta pidetään jatkossakin hyvää huolta ja puhtaanapitoa tehostetaan entisestään. Pyydämme että talossa asioivat huolehtivat käsihygieniastaan ja jäävät pois Arttelissa tapahtuvasta toiminnasta mikäli flunssaoireita ilmenee.

Arttelin järjestämät tilaisuudet perutaan
Lähellä.fi-kuntakiertue, aamukahvit, kuntavaalien suunnittelu, jäsenseminaari ja muut Arttelin tilaisuudet peruutetaan toukokuun loppuun saakka tai siirretään tuonnemmaksi. Tiedotamme ajankohdista kevään edetessä. Aamukahvit ja Lähellä.fi -koulutukset pyritään muuttamaan webinaareiksi ja tiedotamme tästä erikseen. Arttelin kevätkokouksen (29.4. klo 14) järjestämisestä tiedotamme lähempänä ajankohtaa.

Lähellä.fi nostaa esille tuen ja osallisuuden mahdollisuuksia koronavirusepidemian aikana
Voit ilmoittaa mahdollisesta etätuesta tai -toiminnasta verkkopalvelussa etätunnisteella "verkkoauttaminen" ja "etätuki". Onhan yhdistyksesi siis jo rekisteröitynyt Lähellä.fi-palveluun?

Hyvää vointia kaikille Arttelin puolesta toivottaa ja lisätietoja antaa
Nina Lindberg
toiminnanjohtaja
p. 050 308 5639
nina.lindberg@artteli.fi