Lähellä.fi- ja kotoutumisentukena.fi -verkkopalveluiden KICK OFF -tilaisuus 19.2.2020

28.1.2020

Lämpimästi tervetuloa Pirkanmaan järjestöjen ja kuntien lähellä.fi- ja kotoutumisentukena.fi -verkkopalveluiden KICK OFF -tilaisuuteen Kulttuuritalo Laikkuun 19.2.2020 klo 13.30-15.30.

Ilmoittaudu 14.2. mennessä TÄÄLLÄ.

Tilaisuudessa esitellään verkkopalveluiden tuomat mahdollisuudet sekä järjestöille että kunnille. Tilaisuuden avauspuheenvuoron pitää apulaispormestari Jaakko Stenhäll. Tilaisuudessa puheenvuoron pitää lisäksi Pirkanmaan ELY-keskuksen maahanmuuttopäällikkö Marja Huttunen. Kuulet myös molempien verkkopalvelujen esittelyn ja niiden tarjoamat mahdollisuudet sekä saat apua rekisteröitymiseen. 

Lähellä.fi on verkkopalvelu, joka kokoaa Pirkanmaan yhdistysten ja yhteisöjen tuen, toiminnan ja tapahtumat yhteen osoitteeseen. Palvelu on osa valtakunnallista Toimeksi.fi-verkkopalvelukokonaisuutta. Lähellä.fi-verkkopalvelua ylläpitää Artteli-kumppanuusyhdistys ry. Verkkopalvelu avataan maaliskuussa 2020, mutta yhdistykset ja muut yhteisöt voivat rekisteröityä jo nyt. Voit tutustua tulevaan verkkopalveluun: www.lähellä.fi

Kotoutumisentukena.fi on verkkopalvelu, joka on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat kotoutumisen parissa. Palvelussa voi hakea ja ilmoittaa maahan muuttaneille tarkoitettua, matalan kynnyksen kotoutumista tukevaa toimintaa sekä työntekijöille ja vapaaehtoisille suunnattuja tapahtumia ja koulutuksia. Palvelu tarjoaa ajankohtaista tietoa muilta alan toimijoilta ja rakentaa kotoutumista tukevien toimijoiden yhteisöä. Palvelu on ELY-keskuksen toimintaa.

 

Tervetuloa mukaan!

 

OHJELMA: 
 

Kulttuuritalo Laikku, Musiikkisali

Klo 13.30 Cocktail-tarjoilu & tutustumista verkkopalveluihin

Klo 14.00 Avauspuheenvuoro: Tampereen apulaispormestari Jaakko Stenhäll

Klo 14.15 Lähellä.fi -palvelun esittely - kansalaistoiminnan koordinaattori Riitta Kurki

Klo 14.30 Verkkopalvelut asiakasohjauksen ja aluekehittämisen tukena - Pirkanmaan ELY-keskuksen maahanmuuttopäällikkö Marja Huttunen

Klo 14.45 kotoutumisentukena.fi -palvelun esittely - projektipäällikkö Milla Mäkilä

Klo 15.00 Tutustumista verkkopalveluihin

Klo 15.30 Tilaisuus päättyy

 

Lisätietoja ohjelmasta ja verkkopalveluista:

Lähellä.fi
Riitta Kurki
Kansalaistoiminnan koordinaattori
riitta.kurki@artteli.fi
p. 050 468 7009

Kotoutumisentukena.fi
Milla Mäkilä
Projektipäällikkö
milla.makila@ely-keskus.fi

 

ILMOITTAUDU MUKAAN 14.2. MENNESSÄ TÄÄLLÄ