Avoin työpaikka: Talo- ja markkinointivastaavan sijainen

5.11.2019

Olisitko sinä talo-ja markkinointivastaavamme vanhempainvapaan sijainen?

Nautitko ihmisten parissa työskentelystä? Pystytkö pitämään monia lankoja käsissäsi? Entä osaatko kohdata erilaisissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä?

Artteli-kumppanuusyhdistys Tampereen Tammelassa etsii aikaansaavaa ja ennakkoluulotonta kumppanuustalon talo- ja markkinointivastaavan vanhempainvapaan sijaista. Pääset osaksi ainutlaatuista työyhteisöä, joka luo uudenlaista järjestöjen välistä toimintakulttuuria Tampereella ja koko Pirkanmaalla. Tarjoamme mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn järjestökentän keskiössä.

Talo- ja markkinointivastaavana vastaat kumppanuustalon tapahtumien, Yhteisötila KUULUn ja talon sisäisen yhteistyön koordinoinnista. Vastaat kumppanuustalon asiakaspalvelusta, kokousjärjestelyistä ja infopisteen toiminnasta sekä tilojen viihtyvyydestä. Tehtäviisi kuuluu myös talon tilojen ja toiminnan markkinointi yhteistyökumppaneillemme ja teet näkyväksi kumppanuustalon toimintaa Tampereella.

Sinä olet etsimämme henkilö, jos:

  • hallitset tiedottamisen eri kanavat ja kirjoitat sujuvasti
  • sinulla on kokemusta ja näkemystä asiakaspalvelutyöstä
  • tulet monenlaisten ihmisten kanssa toimeen ja sinulla on hyvä paineensietokyky
  • Sinulla on AMK- tai muu tehtävään soveltuva tutkinto
  • haluat olla mukana vähentämässä yksinäisyyttä Tampereella
  • jaat arvomme yhdenvertaisuudesta ja jokaisen ihmisen oikeudesta olla osallinen yhteiskunnassa ja tulla kuulluksi ja autetuksi
  • paljon plussaa saat kansalaisjärjestö- ja/tai vapaaehtoistyökokemuksesta sekä graafisesta osaamisesta

Työsuhde on määräaikainen ja alkaa 16.1.2020. Työaika ja -palkka ovat yksityisen sosiaalialan tesin mukaiset ja työaika voi sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Hakemukset ansioluetteloineen 21.11.19 mennessä sähköpostilla osoitteeseen nina.lindberg@artteli.fi. Sähköpostin otsikko nimetään ”TALO- JA MARKKINOINTIVASTAAVA”

Haastattelut järjestetään viikolla 49 tai 50. Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Nina Lindberg puhelimitse (p. 050 308 5639) seuraavina ajankohtina: 11.11. klo 16-17, 12.11. klo 10-11, 18.11. klo 12-13 ja 20.11. klo 14-15.

 

Artteli on ainutlaatuinen yhteisö, joka edistää ihmisten hyvinvointia Tampereella ja Pirkanmaalla. Yhdistämme ihmiset, yhdistykset ja ideat. Ylläpidämme kansalaisille tarkoitettua kohtaamis- ja toimintapaikkaa Tampereen Tammelassa. Yhdistyksille tarjoamme mahdollisuuden tehdä yhteistyötä ihmisten hyväksi ja näkyvyyttä omalle toiminnalleen. Ihmisille tarjoamme paikan, johon ja jossa kuulua.